Rodgers: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα, δεν έχω ξανακούσει τέτοιο θόρυβο»

Η Celtic προηγήθηκε 3 φορές, για να αναδειχθεί τελικά ισόπαλη 3-3 με την Manchester City, σταματώντας το σερί νικών της ομάδας του Pep Guardiola.
Μια μεγάλη βραδιά με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των Bhoys να είναι -για ακόμα μια φορά- εντυπωσιακή.
«Tόσο θόρυβο δεν έχω ακούσει από τότε που ήρθα, η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά εκπληκτική» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers, τονίζοντας: «Οι παίκτες έδειξαν πόσο βελτιώθηκαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά ξέρω ότι υπάρχει δρόμος ακόμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Δύο φορές προηγήθηκε στο ημίχρονο η Celtic με ένα γκολ του Moussa Dembele κι ένα αυτογκόλ του Raheem Sterling, ενώ πήρε για Τρίτη φορά το προβάδισμα στο ξεκίνημα του β’μέρους με τον Moussa Dembele να σκοράρει ξανά.
«Νοιώθουμε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό, συνολικά ήμασταν εξαιρετικοί, είμαι σίγουρος ότι ο Pep θα παραδεχτεί ότι ήταν μια πραγματικά δύσκολη βραδιά γι αυτούς. Είναι μια κορυφαία ομάδα, με έναν κορυφαίο προπονητή, αλλά αξίζουν τα εύσημα στους παίκτες μου για τον τρόπο που πρέσαραν κι οδήγησαν τη Man.City σε λάθη» υπογράμμισε ο Rodgers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.