Dundee-Celtic (preview)

Mετά από δύο σερί ήττες με το ίδιο σκορ (1-3) η Dundee υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Celtic στο Dens Park. Στην 9η θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Paul Hartley μετρά 6 ματς χωρίς νίκη.
Oι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον μέσο Tom Hateley που έχει υποστεί τράβηγμα, ενώ εκτός μάχης είναι και ο -εδώ και καιρό- τραυματίας, James McPake. Τα καλά νέα για τους Dark Blues είναι ότι επιστρέφει ο αμυντικός Kevin Gomis και ο μέσος Mark O'Hara που εξέτισαν την ποινή τους.
H Celtic έρχεται από το εντυπωσιακό 3-3 με τη Manchester City την Τετάρτη στο Champions League κι είναι αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις. Μετρά 5 ήττες και μία ισοπαλία σε 6 ματς πρωταθλήματος κι ο Brendan Rodgers θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί η ομάδα του. Έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και μένει να φανεί αν ο Craig Gordon, που αντικατέστησε τον  Dorus de Vries στο ματς με την Kilmarnock κι έπαιξε την Τετάρτη κόντρα στην Manchester City κρατήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.
Η Dundee πάντως έχει φέρει 0-0 στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσε με τη Celtic την περασμένη σεζόν, ενώ στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων στο Fir Park μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.