«Άγιοι» στην τριάδα, 1-1 στο Ibrox με Rangers

H St Johnstone πήρε 1-1 στο Ibrox από τους Rangers κι έπιασε στη βαθμολογία τη 2η Aberdeen, με τους Dons να έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Όπως αναμενόταν ο Matt Gilks έδωσε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στον Wes Foderingham, με τους Rangers να κάνουν 4 αλλαγές, κάθως οι Michael O'Halloran, Joe Garner και Harry πήραν τη θέση των James Tavernier, Kenny Miller και Barrie McKay.
Οι «άγιοι» προηγήθηκαν στο 5’ με ένα εντυπωσιακό σουτ του Blair Alston, που σημείωσε το πρώτο του γκολ με τους Saints μετά τη μεταγραφή του από τη Falkirk το καλοκαίρι. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία στη συνέχεια με τον Lee Wallace, όμως ο keeper των Saints, Zander Clark, κατάφερε να αποκρούσει. O Joe Garner ισοφάρισε με κεφαλιά στο 37’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Harry Forrester. Ο Zander Clark σταμάτησε στη συνέχεια τον Jason Holt  και τον Josh Windass, για να κάνει μία ακόμα εντυπωσιακή απόκρουση στο 74’ σε κεφαλιά του Garner. Eυκαιρίες όμως είχαν και οι Saints, με μεγαλύτερη αυτή του Blair Alston που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Μετά τις ήττες των Aberdeen (1-0 χθες από τη Hamilton) και Hearts (2-0 από την Kilmarnock) η St Johnstone έπιασε στη βαθμολογία τους δεύτερους Dons, που έχουν καλύτερο συντελστή τερμάτων κι ένα ματς στο χέρι. Η St Johnstone μετρά πια 3 επισκέψεις στο Ibrox χωρίς ήττα, αφού είχε φέρει  0-0 στο πρωτάθλημα  το 2012, ενώ το Σεπτέμβρη του 2015 κέρδισε 3-1 αποκλείοντας τους Gers από το League Cup.
Για τους Rangers, ήταν μια συνέχεια οδυνηρών αποτελεσμάτων μετά τον Κυριακάτικο αποκλεισμό από τη Celtic στο League Cup. Στο πρωτάθλημα πάντως έχουν κερδίσει μόλις δύο ματς στην έδρα τους και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Αναπόφευκτα άκουσαν αρκετές αποδοκιμασίες από τους οπαδούς τους μετά το σφύριγμα της λήξης.  
RANGERS: Foderingham, Hodson, Hill, Kiernan, Wallace, Halliday, Windass (Miller 67), Holt, O'Halloran, Garner (Waghorn 83), Forrester (McKay 76).
ST JOHNSTONE: Clark, Easton, Anderson, Shaughnessy, Foster, Paton, Alston, Μillar (Wotherspoon 83), Craig, Swanson, Kane (Cummins 69).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.