Ο Crawford κράτησε τους Accies στο Dingwall

Ένα γκολ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Ali Crawford στο 77’ βοήθησε τη Hamilton να φύγει με το 1-1 από τη Highlands απέναντι σε μια Ross County που έχασε σωρεία ευκαιριών.
Φουλ επίθεση οι γηπεδούχοι, είδαν την κεφαλιά του Andrew Davies να αποκρούσει από τον keeper των Accies, Gary Woods, o ο οποίος λίγο αργότερα νίκησε και τον Michael Gardyne. Το μονότερμα συνεχίστηκε με το σουτ του Jay McEveley να στέλνει τη μπάλα όαυτ, για να ανοίξει το σκορ στο 39’ με κεφαλιά του Liam Boyce. H County έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της στη συνέχεια και το πλήρωσε στο 77’. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ali Crawford, έφερε το ματς στα ίσα, με τις δύο ομάδες να φτάνουν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στη συνέχεια χωρίς να τα καταφέρουν. Ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία της Hamilton στο πρωτάθλημα κι η πρώτη φορά μετά από 3 επισκέψεις της στο Victoria Park που απέφευγε την ήττα. Παρότι στην 8η θέση η County, είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό Patrick Thistle, με τη μάχη της παραμονής να μαίνεται στην Premiership.

ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Davies, McEveley, van der Weg, Dow (Frank 72), Routis, Chow, Gardyne (Dingwall 82), Boyce, Curran (Schalk 45).
HAMILTON: Woods, Seaborne (Imrie 60), Devlin, Gillespie, Crawford, Kurtaj (D’Acol 64), Bingham, MacKinnon, Donati (Docherty 55), Sowah, Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.