Ο Darlington Nagbe στο Celtic Park

H Celtic έχασε 2-0 από τη Barcelona χθες και -εκτός από τους φίλους της που τη στήριξαν μέχρι τέλους- στις κερκίδες του Parkhead βρέθηκε ο Darlington Nagbe, ως επίσημος καλεσμένος των πρωταθλητών Σκωτίας.
Ο 26χρονος μέσος των ΗΠΑ φέρεται ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος των Bhoys κι η παρουσία του στο γήπεδο ενίσχυσε τη φημολογία.
Γεννημένος στη Λιβερία ο Nagbe, έφυγε από τη γεννέτειρα του σε ηλικία 5 ετών, πηγαίνοντας στη χώρα του πατέρα του, Joe, που ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μέσος που βρίσκει δίχτυα, ο μικρός Nagbe βγήκε παίκτης της χρονιάς στο κολεγιακό ποδόσφαιρο το 2010 και την επόμενη χρονιά υπέγραψε επαγγλεματικό συμβόλαιο με τους Portland Timbers, με τους οποίους μετρά ήδη 187 ματς και 24 γκολ. 10 φορές διεθνής με την ομάδα των Η.ΠΑ. με την οποία έχει σημειώσει ένα γκολ. Δυνατός γρήγορος και με αίσθηση του γκολ, φαίνεται να είναι ο μέσος που ψάχνει ο Brendan Rodgers, θέση για την οποία έχει ακουστεί και το όνομα του Jordon Mutch της Crystal Palace. Ο Nagbe πάντως φαίνεται να είναι στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Σκωτίας, με την παρουσία του στο Celtic να ενισχύει, όπως προαναφέραμε, αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.