Dembele: «Δεν πάω πουθενά»

O Moussa Dembele δήλωσε ότι θα βρίσκεται και του χρόνου στο Celtic Park, βοηθώντας την ομάδα του να προχωρήσει στο Champions League. O 20χρονος Γάλλος έχασε ευκαιρίες στη χθεσινή ήττα των Bhoys με 2-0 από τη Barcelona, που άφησε εκτός Ευρώπης τους πρωταθλητές Σκωτίας, η παρουσία του όμως φέτος είναι εντυπωσιακή. Έχει σημειώσει 5 γκολ στην Ευρώπη, τα 3 από αυτά στους ομίλους του Champions League κι οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Αγγλία. Μanchester United και Manchester City φέρεται να είναι μεταξύ των υποψηφίων, ενώ ακούγεται το ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών για τον παίκτη που κόστισε μόλις 500.000 λίρες στη Celtic για να έρθει από τη Fulham. Ο 20χρονος Γάλλος ήταν η πρώτη μεταγραφή του Brendan Rodgers,
Έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και δείχνει αποφασισμένος να το τιμήσει.
«Όλοι λένε ότι θα επιστρέψω στην Αγγλία, εγώ όμως δεν έχω πει κάτι τέτοιο.Όσον αφορά εμένα θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου και για πολλά χρόνια» δήλωσε ο Dembele τονίζοντας ότι τη διαφορά στην Ευρώπη κάνουν οι μικρές λεπτομέρειες κι αυτές έρχονται από την εμπειρία.
«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα πάντα φέτος και να επιστρέψουμε καλύτεροι και δυνατότεροι στη διοργάνωση του χρόνου» κατέληξε ο νεαρός Γάλλος, με τη Celtic να ετοιμάζεται να διεκδικήσει το πρώτο της τρόπαιο φέτοςμ στον Κυριακάτικο τελικό του League Cup κόντρα στην Aberdeen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.