Rodgers: «Ο Dembele δεν πάει πουθενά»

Ο Moussa Dembele έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη μέχρι τώρα απόδοση του στη Celtic, ενώ διαπρέπει και στην ομάδα κάτω των 21 της Γαλλίας, σημείωσε αυτή τη βδομάδα δύο γκολ στο 3-2 επί της Αγγλίας.Ο 20χρονος φορ μετράει 16 γκολ σε 24 ματς για τη Celtic, 3 από τα οποία σημείωσε στο Champions League, έχει κάνει hat-trick στο 5-1 επί των Rangers, ενώ σημείωσε και το μοναδικό γκολ στο 1-0 επί των Gers στον ημιτελικό του League Cup.
Ο νεαρός Γάλλος που κόστισε μόλις 500.000 λίρες το καλοκαίρι στη Celtic έχει ήδη βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω, ήδη έχει αρχίσει χορός εκατομμυρίων για την απόκτηση του, με τις δύο ομάδες του Manchester (United και City), την Chelsea και τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρονται. Ο Dembele όμως έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και ο Brendan Rodgers αποκλείει την περίπτωση να το σπάσει το Γενάρη.
«μαστε ρεαλιστές, το ήξερα από τη στιγμή που ήρθα ότι αν έχουμε top παίκτες θα φύγουν στο μέλλον, όπως έγινε με τους Victor Wanyama και Virgil van Dijk στη Southampton και τον Ki στη Swansea» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys, υπογραμμίζοντας: «Ο Dembele είναι απλά ένα μικρό παιδί, μόλις έχει έχει και του αρέσει πολύ εδώ, είναι σε έναν τεράστιο σύλλογο, έχει γίνει είδωλο από τους οπαδούς παίζει στο Champions League και πραματικά το απολαμβάνει. Οι οπαδοί της Celtic πρέπει να τον χαρούν όσο μπορούν, ξέρω ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα φύγει, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση για την ώρα.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.