Anderson: «Θα πληρώσει τη γροθιά που μου έδωσε ο Kiernan»

Ο αμυντικός της St Johnstone Steven Anderson, ισχυρίζεται ότι ο αμυντικός των Rangers, Rob Kiernan, του έριξε γροθια στα πλευρά, στο χθεσινό 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων στο McDiarmid Park. To περιστατικό διέφυγε της προσοχής του διαιτητή referee Crawford Allan, υπάρχει όμως και το βίντεο που μπορεί να φέρει τιμωρία στον μπακ των Rangers αν αποδειχθεί ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο. Η πειθαρχική επιτροπή της SFA (σκωτσέζικη ομοσπονδία) δεν πρόκειται να εξετάσει το βίντεο πριν την Πρωτοχρονιά, που σημαίνει ότι ο Rob Kiernan θα αγωνισθεί κανονικά στο ντέρμπι με τη Celtic το Σάββατο.
«Ναι, ο Kiernan μου έριξε γροθιά στα πλευρά σε ένα κόρνερ, κάτι που είδε και ο Brian Easton. Ήταν ξεκάθαρο» δήλωσε ο Steven Anderson συμπληρώνοντας: «Αν θέλει να παίζει έτσι, εξαρτάται από αυτόν αλλά θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες.»
Ο τεχνικός της St Johnstone, Tommy Wright, πήρε το μέρος του παίκτη του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αν ο Ando λέει ότι δέχτηκε γροθιά τον πιστεύω. Δεν το είδα, όμως και ο Joe Shaughnessey πιστεύει ότι του έκανε πέναλτι ο Kiernan
Ο προπονητής των Rangers Mark Warburton τόνισε ότι δεν έχει δει το περιστατικό και θα κοιτάξει για τη συγκεκριμένη φάση ψάχνοντας τα στιγμιότυπα στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.