Σοκ με Paterson, μέχρι και 10 μήνες εκτός αγώνων

Τα νέα ήταν πολύ άσχημα για τη Hearts και το διεθνή full-back Callum Paterson, με τον τραυματισμό του στο γόνατο να τον αφήνει μέχρι και 10 μήνες εκτός γηπέδων. Ο 22χρονος αμυντικός χτύπησε στο 4-0 της Hearts επί της Kilmarnock, μερικά λεπτά αφού άνοιξε το σκορ και μεταφέρθηκε σε φορείο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. 
Οι ακτινογαρφίες έδειξαν ότι έχει πάθει μεγάλη ζημιά στο αριστερό γόνατο και μπορεί να μείνει από 6 μέχρι 10 μήνες εκτός αγώνων. Το συμβόλαιο του Callum Paterson λήγει το καλοκαίρι, δεν έχει ανανεωθεί και πολλοί πίστευαν ότι το Γενάρη, ή στο τέλος της σεζόν, θα έπαιρνε μεταγραφή σε αγγλικό σύλλογο. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Hearts που σημαίνει ότι αν φύγει το καλοκαίρι, η Hearts θα πάρει αποζημίωση 450.000 λιρών.
Ο Paterson είχε υποβληθεί σε εγχείρηση μετά από τραυματισμό σε αγώνα του Challenge Cup κόντρα στην Annan Athletic τον Ιούλιο του 2014, κι είχε μείνει τότε δύο μήνες εκτός αγώνων.
«Θα βοηθήσουμε τον Callum όσο μπορούμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι παίκτης κλάσης και θα μας λείψει» δήλωσε ο τεχνικός της Hearts, Ian Cathro στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.