Celtic-Dundee (preview)

H Celtic νίκησε 1-0 τη Hamilton την Τρίτη, φτάνοντας τις 14 νίκες σε 15 ματς πρωταθλήματος, διευρύνοντας το αήττητο της στα 19 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις. Στο + 8 από τους δεύτερους Rangers -και με 3 ματς στο χέρι- η Celtic δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Dundee. Δεν θα έχει όμως τον αρχηγό της, αφού ο Scott Brown είναι τιμωρημένος, ενώ παραμένουν εκτός μάχης ο εξτρεμ James Forrest και ο αριστερός μπακ Kieran Tierney. Αναμένεται όμως να επιστρέψει ο Scott Sinclair που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. 24 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα μετρά απέναντι στη Dundee η Celtic, τελευταία φορά που έχασε από τους Dark Blues ήταν τον  Μάιο του 2001. Οι Bhoys δεν έχουν δεχτεί γκολ από τη Dundee στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδαων στο πρωτάθλημα.
Η Dundee δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια της, είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Partick Thistle, θα έχει όμως τρεις παίκτες-κλειδιά στη διάθεση της, καθώς οι Mark O'Hara και Nicky Low, αλλά και ο αμυντικός Julen Etxabeguren, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Θα λείψει όμως ο τιμωρημένος Paul McGowan, οι Yordi Teijsse και Faissal El Bakhtaoui είναι αμφίβολοι, ενώ ο James McPake δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.