Ross County-Aberdeen (preview)

Πέντε ματς χωρίς ήττα για τη Ross County που έρχεται από 3 σερί ισοπαλίες  (4 στα 5 τελευταία παιχνίδια της) κι είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την 6η Kilmarnock. Aπέχει όμως και μόλις 3 βαθμούς από την ουραγό Partick Thistle με την τελευταία εξάδα της βαθμολογίας να είναι πιο ανοικτή από ποτέ. Οι μέσοι Martin Woods και Paul Quinn ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους κι επιστρέφουν για τους γηπεδούχους, όμως θα λείψει ο αμυντικός Jay McEveley που είναι τιμωρημένος κι ο εξτρεμ Chris Burke που δεν έχει ακόμα αναρρώσει.
Η Aberdeen μετά το 0-0 με τη St Johnstone είδε να διακόπτεται και το παιχνίδι της με τη Motherwell την Τρίτη κι είναι τώρα 7 βαθμούς πίσω από τους δεύτερους Rangers, έχοντας όμως και δύο ματς στο χέρι. Ο Derek McInnes έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του  κι οι Dons πηγαίνουν πάνολοι στα Highlands.
Η County μετρά 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια της με την Aberdeen, το άλλο ήταν μια νίκη με 4-0 το Μάιο.Στις 6 τελευταίες επισκέψεις της για το πρωτάθλημα στην έδρα των Staggies η Aberdeen μετρά 2 νίκες, 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.