Motherwell-Kilmarnock (preview)

Από δύο σερί ήττες έρχεται η Motherwell, ήταν όμως από Hearts και Celtic. Παραλίγο μάλιστα να σπάσει το αήττητο των πρωταθλητών καθώς προηγήθηκε 2-0 και 3-2 για να χάσει τελικά 4-3 στο 89’. Η συμμετοχή του αρχηγού Chris Cadden θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ ο μέσος Lee Lucas επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Joe Chalmers παραμένει εκτός μάχης, ενώ ο Carl McHugh δουλεύει στη φυσική του κατάσταση αφού είχε καιρό εκτός αγώνων λόγω διάσεισης.
Ο βοηθός προπονητή, James McFadden, δεν θα είναι ως παίκτης στην αποστολή, αφού θα λείψει ο τεχνικός Mark McGhee, που θα εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (υπάρχει και μία τρίτη σε αναστολή μέχρι το τέλος της σεζόν).
Η Kilmarnock έρχεται από τη βαριά ήττα με 5-1 την Τρίτη από την Aberdeen, παραμένει πάντως στην πρώτη εξάδα, αν και μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ουραγό Inverness. Oι Miles Addison και Dean Hawkshaw αναμένεται να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, όμως οι Kris Boyd, Dapo Kayode, Greg Kiltie και Jonathan Burn παραμένουν εκτός μάχης. Η παράδοση είναι με τη Motherwell που μετρά μόλις μια ήττα στις 7 τελευταίες συναντήσεις της με την Killie στο πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.