Rangers-Celtic (preview)

Oι Rangers υποδέχονται την αήττητη Celtic στο Ibrox, με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες να είναι στους 16 βαθμούς και τους πρωτοπόρους να έχουν κι ένα ματς στο χέρι. Οι Rangers μετρούν 10 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητοι φέτος στην έδρα τους, στην οποία έχουν κερδίσει τα 5 τελευταία ματς. 50/50 η συμμετοχή των αμυντικών, Lee Wallace και Clint Hill, αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Οι μέσοι Jordan Rossiter και Niko Kranjcar είναι καιρό τώρα εκτός μάχης.
Πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του Ibrox το 1971, κάτι που ανακοίνωσε η …Celtic, πριν υπάρξει επίσημη ενημέρωση!
Η Celtic έρχεται από 14 σερί νίκες, είναι αήττητη φέτος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, (23 ματς από την έναρξη της σεζόν), ενώ έχει κερδίσει και τα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια της. Ο μέσος Tom Rogic δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι είναι εκτός αποστολής, όπως και ο αριστερός μπακ, Kieran Tierney, που είναι καιρό τώρα τραυματίας.
Ο μέσος Callum McGregor εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής κι επιστρέφει. Η Celtic έχει κερδίσει δύο φορές φέτος τους Rangers, 5-1 στο Celtic Park και 1-0 στον ημιτελικό του League Cup στο Hampden Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.