Οι Staggies το ντέρμπι των Highlands

Mε δύο γκολ του Liam Boyce, η Ross County νίκησε 3-2 στο ντέρμπι την oυραγό Inverness, που έφτασε τα 11 ματς χωρίς νίκη.
Η County ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 2’ με κεφαλιά του Liam Boyce, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 28’ με κεφαλιά-ψαράκι του Carl Tremarco. Ο Boyce έκανε το 2-1 με σουτ έξω από την περιοχή στο 35’ κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει hat-trick, όταν έστειλε τη μπάλα άουτ με μονοκόμματο σουτ. Ο Boyce είχε κάνει hat-trick τον Αύγουστο, όταν η Ross County είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ (3-2) σε εκείνο το ντέρμπι. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Martin Woods στο 61’ ανταμοίβοντας τους γηπεδούχους για την υπεροχή τους. Η Caley Thistle έκανε το 3-2 στο 81’ με τον Alex Fisher κι άγγιξε την ισοφάριση στη συνέχεια με τον Billy King, δεν τα κατάφερε όμως και παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας, μετρώντας 10 ματς χωρίς νίκη. Η Ross County αποχαιρέτησε το 2016 στην πρώτη εξάδα, 7 βαθμούς πάνω από τους γείτονες της στα Highlands, με τον Liam Boyce να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 13 γκολ κι ο άνθρωπος-κλειδί των Staggies.

ROSS COUNTY: Fox, Woods (Franks 71), Chow, Davies, Boyce, Routis, Schalk (Curran 65), McEveley, Fraser, van der Weg, Dow (Dingwall 90).
INVERNESS CT: Fon Williams, Tremarco, Warren, Meekings, Draper, Doran, Vigurs (Boden 73), Tansey, Mckay, Doumbouya (Fisher 55). Cole (King 55). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.