Rodgers: «Δεν φεύγει με τίποτα το Γενάρη ο Dembele»

Ο Moussa Dembele σημείωσε το πέμπτο του γκολ σε 3 ματς κόντρα στους Rangers χθες, βοηθώντας την ομάδα του Brendan Rodgers να κερδίσει 2-1 και μέσα στο Ibrox, κλείνοντας ιδανικά το 2016. Ο 20χρονος Γάλλος ήταν η πρώτη μεταγραφή του Rodgers, κόστισε μόλις 500.000 λίρες, κι είχε εκτοξεύσει την τιμή μου. Ο τεχνικός των Bhoys όμως ήταν για ακόμα μια φορά κατηγορηματικός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, δηλώνοντας:
«Ο Moussa δεν φεύγει το Γενάρη, δεν τίθεται καν θέμα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να κλείσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε.»
Ο νεαρός Γάλλος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, οι Manchester United και Liverpool φέρονται να είναι ανάμεσα σε αυτές που ενδιαφέρονται όπως και οι Chelsea, RB Leipzig και Paris Saint-Germain.
Ο Γάλλος όμως έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στη Celtic κι ο Rodgers, όπως είχε τονίσει και πριν ένα μήνα, σημειώνει: «Δεν έχουμε ανάγκη να πουλήσουμε, ο Moussa είναι ευτυχισμένος εδώ, συνεχίζει να δουλεύει και να βελτιώνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει το Γενάρη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.