Ακάθεκτη η Αberdeen, 1-0 τη Ross County

Το γκολ του  Adam Rooney στο 69’ έκρινε την αναμέτρηση της Aberdeen με τη Ross County, με τους Dons να φτάνουν τις 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια τους, αφήνοντας 9 βαθμούς πίσω τους στην 3η θέση τους Rangers.
O Derek McInnes έκανε μια αλλαγή στο βασικό του σχήμα, με τον Graeme Shinnie να επιστρέφει στα χαφ και τον Ryan Christie να κάθεται στον πάγκο.
Ο τεχνικός των Staggies, έπαιξε με 3 κεντρικούς αμυντικούς, που είχαν τη συμπαράσταση του Jason Naismith στα δεξιά και του Michael Gardyne στα αριστερά, κάτι που ζόρισε αρκετά τους Dons. H Aberdeen είχε την αναμενόμενη υπεροχή, με τη Ross County να παίζει στην κόντρα και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τους  Davies και Alex Schalk. Σημαντικότερες αυτές των Dons με τον Adam Rooney νικιέται δύο φορές από τον goalkeeper, Scott Fox, σε μία από αυτές επιχειρώντας ανάποδο ψαλίδι. Ο Rooney ήταν τελικά αυτός που έδωσε τη λύση, σημειώνοντας στο 69’ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, μετά από λάθος του αμυντικού των φιλοξενούμενων, Andrew Davies. Ήταν το 17ο φετινό γκολ του Rooney, που έφερε την Aberdeen στο +9 από τους τρίτους Rangers.
H Ross έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη, ουσιαστικά μετρά μόλις μία νίκη το 2017, ενώ έχει δεχτεί γκολ και στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Στο ματς αυτό Michael Gardyne έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών για τη Ross County, φτάνοντας τα 307 παιχνίδια με τους Staggies.
ABERDEEN: Lewis, Logan, Taylor, Reynolds (Storey 58), Considine, Hayes (Pawlett 86), Jack, Shinnie, McGinn (O'Connor 79), McLean, Rooney.
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Davies, Quinn (van der Weg 45), Naismith, Schalk, Woods, Chow (O'Brien 75), Gardyne, Curran (Lalkovic 76), Boyce. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.