Έφεση εναντίον των κυρώσεων της FIFA από τη Σκωτία

H ομοσπονδία της Σκωτίας έκανε έφεση εναντίον των κυρώσεων που της έχει επιβάλλει η FIFA, επειδή οι ποδοσφαιρστές φόρεσαν τα περίφημα poppies (παπαρούνες που τιμούν τους πεσόντες του πολέμου) στα περιβραχιόνια, στην ήττα με 3-0 από την Αγγλία, στις 11 Νοεμβρίου στο Wembley. Η Σκωτία τιμωρήθηκε με πρόστιμο (όπως και η Αγγλία, η Ουαλία και η Βόρειος Ιρλανδία), με τον διευθύνων σύμβουλο της SFA (σκωτσέζικη ομοσπονδία), Stewart Regan, να δηλώνει δύο μήνες πριν ότι η Σκωτία σκοπεύει να ακολουθήσει το δρόμο της Αγγλίας κάνοντας έφεση.
Τα πρόστιμα που έχουν κληθεί να πληρώσουν οι ομοσπονδίες είναι τα εξής: 45.000 Ελβετικά φράγκα (γύρω στις 35.311 λίρες) η Αγγλία, 20.000 Ελβετικά φράγκα (35.311 λίρες) η Σκωτία και η Ουαλία και 15.000 Ελβετικά φράγκα (11.770 λίρες) η Βόρειος Ιρλανδία.
«Λάβαμε γραπτώς τους λόγους που έφεραν τις κυρώσεις από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA, έχοντας εξετάσει πλήρως τους λόγους αυτούς, ενμερώνουμε τη FIFA για την πρόθεση μας να  προσφύγουμε της απόφασης» ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της SFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.