Lennon: «Aoυτσάιντερ χωρίς φόβο η Hibernian»

Η κυπελλούχος Σκωτίας Hibernian πηγαίνει στο Tynecastle να υπερασπιστεί το τρόπαιο της, κόντρα στη φορμαρισμένη Hearts, στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργο. Η Hibernian πήρε το κύπελλο Σκωτίας πέρυσι μετά από 114 χρόνια επικρατώντας 3-2 των Rangers σε έναν επικό τελικό και μπορεί ο τεχνικός της ομάδας Neil Lennon να μην ήταν τότε στον πάγκο, ξέρει όμως πολύ καλά τι σημαίνει.
«Κάθε τρόπαιο που κερδίζεις, θές να το υπερασπιστείς και το ίδιο ισχύει για μας. Ήταν ένα τρομερά ιστορικό επίτευγμα για το σύλλογο και τους παίκτες, αυτό όμως πέρασε κι όταν είσαι ο κάτοχος θες να συνεχίσεις να το έχεις, οι αναμνήσεις που έχουν παίκτες και οπαδοί είναι αξέχαστες και θέλουν περισσότερα» δήλωσε ο Lennon που αναφέρθηκε και στην ποιότητα που έχει προσθέσει ο Cathro στη Hearts.
«Πηγαίνουμε στο ματς ως αουτσάιντερ, παίζουμε σε χαμηλότερη κατηγορία τις τελευταίες σεζόν, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και τίποτα να φοβηθούμε» τόνισε ο Lennon για τη Hibernian.
Oι Hibs απέκλεισαν πέρυσι τη Hearts, φέρνοντας 2-2 στο Tynecastle σε ένα ματς που βρέθηκαν να χάνουν 2-0 για να επικρατήσουν στον επαναληπτικό 1-0.
Στα ατού τους ο top scorer Jason Cummings, που έχει σημειώσει 5 γκολ στις 4 τελευταίες επισκέψεις του στο Tynecastle, τα δύο από αυτά όμως ήταν στο 8-1 επί της Bonnyrigg Rose στον προηγούενο γύρο, με το Lennon να τονίζει.
«To ρεκόρ του είναι εντυπωσιακό, αλλά αυτό δεν θα μετρήσει την Κυριακή. Είναι όμως σε φόρμα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και παίκτης των μεγάλων αγώνων, του αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια και τον εξιτάρει η ατμόσφαιρα, είμαι βέβαιος ότι θα επηρεάσει το ματς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.