Ο Murty συνεχίζει στον πάγκο των Gers

Οι επαφές των Rangers για την αναζήτηση προπονητή και διευθυντή ποδοσφαίρου συνεχίζονται, δεν αναμένεται όμως καμία εξέλιξη αυτή την εβδομάδα, που σημαίνει ότι ο Graeme Murty θα είναι στον πάγκο και στο ματς της Παρασκευής με την Inverness. O Murty έκανε το ντεμπούτο του ως προσωρινός τεχνικός στη νίκη με 2-1 επί της Morton στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα όμως η ομάδα έχασε 2-1 στο Dundee την Κυριακή. Μια ήττα που την έφερε 30 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Celtic και 6 πίσω από την 2η Aberdeen. O υπεύθυνος scouting βοηθός προπονητή στη Southampton, Ross Wilson, είναι από τους υποψήφιους για το πόστο του διευθυντή, ενώ τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του προπονητή είναι του πρώην τεχνικού των Gers και της εθνικής Σκωτίας,  Alex McLeish, και του παλιού αμυντικού της ομάδας και πρώην τεχνικού του Ajax,  Frank De Boer, με τον δεύτερο να δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τη θέση όχι όμως για μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο McLeish είναι το φαβορί, ενώ φέρονται ως υποψήφιοι και ο τεχνικός της Aberdeen, Derek McInnes, ο πρώην προπονητής της Crystal Palace, Alan Pardew, ο τεχνικός της St Johnstone, Tommy Wright  και ο Billy Davies, παλιός παίκτης των Rangers που έχει προπονήσει τη Nottingham Forest.
Αυτό που δείχνει σίγουρο ότι στα Highlands την Τετάρτη θα είναι ξανά ο Graeme Murty στον πάγκο των Gers, που μετρούν μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.