Motherwell-St Johnstone (preview)

Με τον Steven Robinson επίσημα πια στον πάγκο της, η Motherwell υποδέχεται την 5η St Johnstone. Ο 42χρονος τεχνικός οδήγησε τους Steelmen σε νίκη με 2-1 επί της Kilmarnock, για να χάσει 1-0 από την Aberdeen στο 92’ εκτελώντας όμως χρέη υπηρεσιακού προπονητή, μετά την απόλυση του Mark McGhee, στα δύο αυτά ματς. Oι Steelmen βρίσκονται μόλις 4 βαθμούς πάνω από την ουραγό Inverness, μετρούν 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια τους κι αντιμετωπίζουν πολλά αμυντικά προβλήματα με τους Stephen McManus, Richard Tait και Kieran Kennedy τραυματίες και τον Ben Heneghan τιμωρημένο.
Αμφίβολοι οι Scott McDonald, Zak Jules και Steven Hammell, επιστρέφει όμως ο top scorer της ομάδας,Louis Moult, που εξέτισε την ποινή του.
Η St Johnstone έρχεται από νίκη με 2-0 στο Tayside derby επί της Dundee κι είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από την 4η Hearts. O μέσος, Chris Millar, επιστρέφει για τους γηπεδούχους, όμως θα απουσιάσει ο αρχηγός της ομάδας,  Steven Anderson, και οι Keith Watson και David Wotherspoon. Παραμένουν εκτός μάχης και οι Ally Gilchrist και Chris Kane για τους Saints.
Η St Johnstone μετρά μόλις μία ήττα στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Motherwell, κέρδισε τους Steelmen 2-1 μέσα στο Fir Park τον Αύγουστο κι έφερε 1-1 στο Perth το Δεκέμβριο στις δύο φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Η Motherwell έχει να κερδίσει στην έδρα της από τις 19 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.