Rangers-Hamilton (preview)

Ντεμπούτο του Pedro Caixinha στον πάγκο των Rangers, που έρχονται από το 1-1 στο Celtic Park και θέλουν να εκμεταλλυθούν τυχόν απώλεια της Aberdeen, για να μειώσουν τη διαφορά από τους Dons. O αμυντικός Rob Kiernan είναι τιμωρημένος, όμως ο επιθετικός, Joe Garner, εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει. O Garner είχε κάνει hat-trick σε ένα ημίχρονο στο πρόσφατο 6-0 επί της Hamilton στο κύπελλο, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε αποβληθεί. Εκτός μάχης και από αυτό το ματς οι -καιρό τώρα τραυματίες- μέσοι Jordan Rossiter και Niko Kranjcar.
Η Hamilton έχει δεχτεί 10 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της, αφού μετά το 6-0 από τους Gers, έχασε 4-0 από τη Hearts, θα έχει όμως στον Ibrox τον μέσο, Darian MacKinnon, που εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει. Πιθανότητες επιστροφής στην άμυνα υπάρχουν και για τον αρχηγό της ομάδας, Michael Devlin, μαζί με τον Dan Seaborne, που δεν έπαιξε την περασμένη βδομάδα για οικογενειακούς λόγους. Μόλις ένα βαθμό πάνω από την ουραγό Inverness οι Accies ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς.
Οι Accies έφεραν 1-1 στο Ibrox στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος τον Αύγουστο, ενώ έχασαν 2-1 στην έδρα τους το Δεκέμβρη από τους Gers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.