Οκτώ συλλήψεις σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι

O διασυρμός των Rangers με 5-1 στο Ibrox ήταν επεισοδιακός, αφού υπήρξε εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 8ο λεπτό. Η Celtic είχε ανοίξει το σκορ ένα λεπτό νωρίτερα με πέναλτι του Scott Sinclair, όταν οπαδός των Rangers μπήκε στο γήπεδο κι επιτέθηκε στον αρχηγό των Bhoys, Scott Brown.
Eπενέβη και ο Leigh Griffiths με το διαιτητή John Beaton αλλά και οι αμυντικοί των Rangers, Danny Wilson και James Tavernier στη συνέχεια για να αποτραπούν τα χειρότερα.
Η τηλεόραση του SkySports -που μετέδιδε το ματς- έδειξε οπαδών των Rangers να πετούν αντικείμενα όταν ο Boyata έκανε το 0-4, με το Leigh Griffiths να κρατά μια μπαταρία στη συνέχεια, δείχνοντας ένα από τα αντικείμενα που έριξαν οι εξαγριωμένοι οπαδοί των Gers.
H αστυνομία έχει κάνει 8 συλλήψεις, ένας 23χρονος, ένας 30χρονος, ένας 34χρονος, ένας 53χρονος κι ένας 15χρονος κατηγορούνται για επιθετική συμπεριφορά, ένας 16χρονος πιάστηκε έχοντας φέρει αλκοόλ στο γήπεδο, ενώ ένας 36χρονος κι ένας 16χρονος συνελλήφθηκαν όταν προσπάθησαν να μπουν το γήπεδο ενώ ήταν μεθυσμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.