Πάλι Χ-ωρίς νίκη οι Gers

Oι Rangers έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Kilmarnock, φέρνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία κι είναι στο -12 από τη 2η Aberdeen, στην έδρα της οποίας θα πάνε την Κυριακή.
Ο Pedro Caixinha είχε ανακοινώσει μια μέρα νωρίτερα την αποστολή, έχοντας τέσσερις απουσίες στην άμυνα, με τους Lee Wallace, Rob Kiernan και Clint Hill τραυματίες και τον Lee Hodson άρρωστο. Ο 18χρονος Myles Beerman (από τη Μάλτα, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Manchester City) και ο 20χρονος David Bates (που ήρθε το Γενάρη από τη Raith Rovers) έκαναν το ντεμπούτο τους στους Rangers που είχαν τον Andy Halliday στα χαφ και τον Joe Garner στο βασικό σχήμα. Καλύτεροι οι Rangers έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό goalkeeper των γηπεδούχων, Freddie Woodman που απέκρουσε τις κεφαλιές των Joe Garner και Martyn Waghorn, ενώ σε μια άλλη εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Garner έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο δανεικός από τη Newcastle goalkeeper σταμάτησε και τον James Tavernier κι ήταν ο κύριος λόγος που η Killie κράτησε ανέπαφη την εστία της. Η Kilmarnock είχε μια μεγάλη ευκαιρία στην καθυστερήσεις με τον Sean Longstaff να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ έχοντας προλάβει τον goalkeeper των Gers, Wes Foderingham.
Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Ayrshire, με τον πρώην παίκτη των Rangers, Lee McCulloch, στο πόστο του προσωρινού τεχνικού, να μετρά 4 ματς χωρίς ήττα, φέρνοντας την τρίτη σερί ισοπαλία της.
Ήταν η τρίτη ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια των Rangers, όλα με τον Caixinha στον πάγκο, με το δύσκολο ματς στο Pittodrie να ακολουθεί την Κυριακή. Εκεί περιμένει η Aberdeen που είναι στο +12 από τους Gers στη 2η θέση.
KILMARNOCK: Woodman, Hendrie, Wilson, Ajer, Taylor, Longstaff, Dicker, Kiltie (Roberts 90), Jones, Sammon, K Boyd.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Bates, Wilson, Beerman, Halliday, Holt, Hyndman (Miller 45), McKay, Waghorn (Windass 81), Garner (Dodoo 73).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.