«Έσπασαν καρδιές» οι Saints

H St Johnstone νίκησε 1-0 τη Hearts, χάρη σε ένα γκολ του Joe Shaughnessy κι αγκάλιασε την 4η θέση, αφήνοντας 5 βαθμούς πίσω της την ομάδα του Ian Cathro.
Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις αλλαγές στην ομάδα που ξεκίνησε στο επεισοδιακό παιχνίδι με τη Hamilton, με τους Ricky Foster και Danny Swanson να είναι τιμωρημένοι από το σύλλογο για τον καυγά και την αποβολή τους στο New Douglas Park και τον Murray Davidson να μένει εκτός ενδεκάδας. Οι Clive Smith, David Wotherspoon και Steven MacLean πήραν τη θέση τους, απέναντι σε μια Hearts που ξεκίνησε με την ενδεκάδα που διασύρθηκε με 5-0 από τη Celtic την περασμένη Κυριακή.
Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η St Johnstone έφτασε κοντά στο γκολ με τον Paul Paton, είχε δοκάρι με τον Brian Easton στο 31’ κι ακόμα μια ευκαιρία με τον goalkeeper  της Hearts, Jack Hamilton, να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Graham Cummins. O Ηamilton ήταν το μόνο θετικό που είχε να δείξει η Hearts σε μια ακόμα κακή βραδιά, ούτε όμως οι εντυπωσιακές του αποκρούσεις μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα.
Η St Johnstone πήρε αυτό που άξιζε στο 73’ όταν ο Joe Shaughnessy σημείωσε με κεφαλιά το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 10 παίκτες το ματς όταν αποβλήθηκε στο 83’ ο Sam Nicholson που φάνηκε να βρίζει το διαιτητή, ενώ σύμφωνα με μία εκδοχή έφτυσε προς τη μεριά του βοηθού.
Η St Johnstone φάνηκε να κερδίζει εύκολα τη μάχη για την 4η θέση, είναι πια 5 βαθμούς από τη Hearts που γνώρισε τρίτη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει. Μόλις 4 νίκες στα 19 ματς του Ian Cathro στον πάγκο δείχνουν την κρίση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα του Εδιμβούργου.
ST JOHNSTONE: Mannus, Smith, Scobbie, Shaughnessy, Easton, Alston, Wotherspoon (Millar 85), Paton, Craig, Cummins, MacLean.
HEARTS: Hamilton, Tζιόλης, Kitchen, Walker, Aυλωνίτης (Bauben 60), Cowie, Nowak, Johnsen (Nicholson 67), Struna, Sowah (Smith 69), Goncalves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.