Μόνο γκολ δεν είχε το ντέρμπι του Lanarkshire

Μotherwell και Hamilton έμειναν στο 0-0 σε ένα ντέρμπι που είχε απ’ όλα (δοκάρι, αποβολή και πολλές ευκαιρίες), εκτός από γκολ και παραμένουν κολλημένες στη μάχη της παραμονής.
Ο Ryan Bowman έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για τη Motherwell, όμως η απάντηση της Hamilton ήταν μια βολίδα του Alex D'Acol έξω από την περιοχή στο 29’ που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο D'Acol ήταν πρωταγωνιστής στην άλλη περιοχή, σε μια φάση που θα συζητηθεί πολύ. Μετά από κόρνερ ο Ben Heneghan της Motherwell έπιασε την καρφωτή κεφαλιά κι ο D'Acol έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Οι παίκτες της Motherwell περικύκλωσαν το διαιτητητή, Kevin Clancy, ζητώντας γκολ, η μπάλα φάνηκε να περνάει λίγο τη γραμμή, αν πέρασε όλη είναι το θέμα σε μια αρκετά αμφισβητούμενη φάση. 
Κι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να πάρουν το ματς, με τη Hamilton να μένει με 10 παίκτες στο 74’ μετά την αποβολή του Darian MacKinnon
Οι Accies άντεξαν μέχρι το τέλος, μένοντας ένα βαθμό πίσω από τη Motherwell και τρεις πάνω από την ουραγό InvernessΣκόνδρας και Σαρρής έβγαλαν όλο το ματς για τη Hamilton παίρνοντας από μία κίτρινη κάρτα.
H Μοtherwell έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη, έχει κερδίσει τώρα μόλις το ένα από τα τελευταία 9 παιχνίδια της, κατάφερε τουλάχιστον να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μετά από 14 ματς.

MOTHERWELL: Samson, Hammell, Heneghan, McHugh, Bowman, Cadden, Frear (Ainsworth 72), Blyth (Gordon 63), Clay (Lasley 55), McDonald, Pearson.
HAMILTON: Matthews, Σκόνδρας, Devlin, Imrie (Gogic 84), Docherty, D'Acol, Crawford (Donati 77), Bingham (Redmond 62), MacKinnon, McMann, Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.