Ross County-Celtic (preview)

H αήττητη Celtic δοκιμάζεται στα Highlands από τη Ross County μία βδομάδα πριν τον ημιτελικό με τους Rangers στο κύπελλο. Οι πρωταθλητές του Brendan Rodgers έχουν μόλις 3 ισοπαλίες σε 32 ματς πρωταθλήματος, έχουν φτάσει τους 90 βαθμούς στο πρωτάθλημα και μετρά 39 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο Leigh Griffiths ξεπέρασε τον τραυμτισμό του κι επιστρέφει στην αποστολή της Celtic με τον Rodgers να αναμένεται να κάνει μερικές αλλαγές ενόψει του ημιτελικού του κυπέλλου.
Η Ross County έρχεται από δύο ματς χωρίς ήττα είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε βαθμός είναι υπερπολύτιμος. Αμφίβολη η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας, Andrew Davies , με τους Jay McEveley, Tony Dingwall, Ian McShane, Paul Quinn και Chris Burke να μην είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ θα λείψει και ο τιμωρημένος Martin Woods. Ο Jim O'Brien εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει για τους Staggies που δεν έχουν κερδίσει τη Celtic στις 13 τελευταίες συναντήσεις τους. Τελευταία νίκη τους επί των Bhoys στο πρωτάθλημα ήταν το Μάρτιο του 2013. 
Φέτος η Celtic έχει επικρατήσει και στις δύο συναντήσεις τους, 4-0 τον Οκτώβριο στο Dingwall και 2-0 το Δεκέμβριο στο Celtic Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.