Dundee-Ross County (preview)

Δύο σερί νίκες για τη Dundee με τον Neil McCann στον πάγκο που δίνει σήμερα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του από τότε που αντικατέστησε τον Paul Hartley. Δεν αντιμετωπίζει καινούργια προβλήματα τραυματισμών, με τους αμυντικούς James McPake και Julen Etxabeguren να είναι καιρό τώρα εκτός μάχης. Τελευταία φορά που οι Dark Blues είχαν κερδίσει τρία σερί ματς ήταν το Νοέμβριο του 2014.
Η County με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της, έρχεται ήδη από δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, μετρώντας 5 ματς χωρίς ήττα. Οι επιθετικοί Alex Schalk και Liam Boyce εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει και ο μέσος Ian McShane για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του το Δεκέμβριο. Παραμένουνε εκτός μάχης οι Jay McEveley, Paul Quinn, Tony Dingwall και Chris Burke.
Η Dundee είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την County, τα 3 από αυτά όμως έληξαν ισόπαλα. Η Dundee νίκησε 3-1 τον Αύγουστο στα Highlands, όπου έχασε 2-1 τον Απρίλιο, ενώ έφερε 0-0 στην έδρα της στις 3 φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.