Hamilton-Motherwell (preview)

Nτέρμπι παραμονής στο Lanarkshire, το απόλυτο εξάποντο, καθώς Accies και Motherwell ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση, μόλις 4 βαθμούς πάνω από την ουραγό Inverness.
O Martin Canning έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ακόμα και ο εξτρεμ Louis Longridge που έχασε το ματς με την Inverness (από το οποίο ο Canning είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία) αναμένεται να είναι στην αποστολή.
Ο προπονητής της Well, Stephen Robinson, ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεση του τον αριστερό μπακ, Steven Hammell , ενώ αναμένεται να κρατήσει κάτω από τα δοκάρια το νεαρό Russell Griffiths αφήνοντας ξανά στον πάγκο τον Craig Samson. Ο Stephen Pearson αναμένεται να λήψει και από αυτό το ματς, παραμένουν εκτός μάχης οι Jacob Blyth, Ross MacLean, Stephen McManus, Richard Tait και Jack McMillan.
Η Hamilton έχει χάσει μόνο το ένα από τα τελευταία 8 εντός έδρας ντέρμπι της με τη Motherwell, κερδίζοντας τα 3. Η Motherwell είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στους Accies, ενώ κανένα από τα 23 τελευταία εντός έδρας ματς της Hamilton δεν έληξε χωρίς γκολ. Οι Steelmen δεν έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους στα 21 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Στις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Motherwell κέρδισε 4-2 στο Fir Park το Σεπτέμβριο κι έφερε 0-0 στο ίδιο γήπεδο τον Απρίλιο, ενώ 1-1 έληξε το παιχνίδι στην έδρα των Accies το Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.