Hamilton-Dundee Utd (preview)

Ρεβάνς του 0-0 της Πέμπτης στο Tannadice (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ) που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν.
Η Hamilton ήταν καλύτερη στο πρώτο ματς, στάθηκε πάντως τυχερή στο 78’ που όχι μόνο δεν καταογίστηκε πέναλτι σε βάρος της αλλά βρέθηκε και με αριθμητικό πλεονέκτημα.
Οι μέσοι Massimo Donati και Dougie Imrie είναι αμφίβολοι έχοντας υποστεί τραυματισμούς στο πρώτο ματς, με τον Martin Canning να αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα αφού ο αρχηγός Mikey Devlin θα λείψει και σήμερα λόγω τιμωρίας, ενώ τραυματισμένος είναι και ο μέσος Darian MacKinnon. Αν Γιώργος Σαρρής δεν μπορέσει να αγωνιστεί ούτε σήμερα ο Canning ποντάρει στον Donnati για το κέντρο της άμυνας αρκεί ο Ιταλός μέσος να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Η Dundee Utd έφτασε τα 11 ματς χωρίς ήττα και θα έχει στη διάθεση της σήμερα τον Simon Murray. Ο 25 επιθετικός αποβλήθηκε για «θέατρο» στο πρώτο ματς, άδικα όπως αποδείχθηκε από τα replay αφού είχε ανατραπεί από τον Scott McMann στην περιοχή. Η Dundee Utd έκανε έφεση, η οποία όμως θα εκδικαστεί τηνΠέμπτη, οπότε θα έχει τον Murray στη διάθεση της. Ο μέσος Wato Kuate δεν πρόκειται να ξαναπαίξει για τη Uunited Μετά τη συμπεριφορά του στο πρώτο ματς, με τους Scott Fraser, Stewart Murdoch, Lewis Toshne και Charlie Telfer να είναι υποψήφιοι να ξεκινήσουν στη θέση του.
Η Hamilton είναι αήτττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Dundee Utd, η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα θα παίζει στη νέα κατηγορία την επόμενη σεζόν. Ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ (δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, όπως προαναφέραμε), οδηγεί την αναμέτρηση στην παράταση και -αν χρειαστεί- στη διαδικασία των πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.