Kαι η Milan στο …χορό για Dembele

Η Milan φερεται να ενδιαφέρεται για τον 20χρονο φορ της Celtic, Moussa Dembele και φαίνεται να έχει μπει σφήνα στις Chelsea και Borussia Dortmund.
Αναφορές του Sky Sports και της Daily Mail μιλούν για έντονο ενδιαφέρον των Rossoneri, με φήμες από την Ιταλία να κάνουν λόγο για άμεση προσέγγιση της Milan και έναρξη διαπραγαματεύσεων, με τους Μιλανέζους να αποκτούν προβάδισμα έναντι των Borussia Dortmund and Chelsea. Δημοσιεύματα στη Γαλλία προσθέτουν και τις Sevilla και Olympic Marseille στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον επιθετικό των πρωταθλητών Σκωτίας.
H Celtic έχει πληρώσει μόλις 500.000 λίρες για να πάρει το περασμένο καλοκαίρι τον 20χρονο Γάλλο από τη Fulham κι ο Dembele ανέβασε στο κατακόρυφο την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σημειώνοντας 32 γκολ σε 49 ματς έχοντας και 9 assists σε μια εντυπωσιακή σεζόν. Έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη Celtic να καταφέρνει να τον κρατήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρότι πολλοί πίστευαν το αντίθετο. Ο Brendan Rodgers είχε τονίσει τότε ότι ο 20χρονος Γάλλος δεν πωλείται κι ο ίδιος ο Moussa Dembele είχε δηλώσει ότι θέλει να μείνει στη Celtic. Ο νεαρός φορ έχει σημειώσει 4 γκολ σε 4 ματς με την εθνική κάτω των 21 της Γαλλίας κι οι Κινέζoι ιδιοκτήτες της Milan θέλουν να τον προσθέσουν στους Mateo Musacchio και Franck Kessie που απέκτησαν ήδη απο Villarreal και Atalanta.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.