Παρελθόν ο McFadden από τη Motherwell

To συμβόλαιο του James McFadden έληξε και δεν θα ανανεωθεί, καθώς ο τεχνικός της Motherwell, Stephen Robinson, θα ψάξει για άλλο βοηθό θέλοντας να ανανεώσει το προπονητικό του team.
«O James κκι εγώ δουλέψαμε μαζί τους τελευταίους μήνες αλλά νομίζω ότι κάτι διαφορετικό θα ωφελήσει την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση μιας κι ο James είναι φοβερός τύπος κι έχει κάνει πολλά για τον σύλλογο. Είχαμε μια έντιμη κουβεντούλα οι δυό μας είναι στην αρχή της προπονητικής του καριέρας και δεν αμφιβάλλω ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός τεχνικός» δήλωσε ο Robinson για τον McFadden που σημείωσε το 44ο του γκολ για τους Steelmen σστη νίκη με 3-2 επί της Inverness την τελευταία αγωνιστική. Αυτό ήταν το τρίτο πέρασμα του McFadden από τη Motherwell, έχοντας περισσότερο το τόλο του βοηθού προπονητή παρά του παίκτη, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα ζυγίσει τις επιλογές του το καλοκαίρι για να αποφασίσει τι θα κάνει.
Η Motherwell είναι σε φάση αναδιοργάνωσης, καθώς έχει ανακοινωθεί η αποχώρηση 8 παικτών (!) ενώ πρόσφατα απέκτησε τους Alex Fisher και Gael Bigirimana.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.