Η Σκωτία χρειάζεται καλοκαιρινό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον Craigan

Ο παλιός αμυντικός της Motherwell, Stephen Craigan, που έχει εκτελέσει και χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στους Steelmen πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι μπορεί να βοηθήσει τη Σκωτία.
«Είναι αυτονόητο, αν ξεκινήσουμε νωρίς οι ομάδες μας θα είναι πιο έτοιμες για τα ευρωπαϊκά ματς» δήλωσε ο Craigan αναφερόμενος στους πρόσφατους αποκλεισμούς των Rangers και St Johnstone. Στην περίπτωση των Saints, που αποκλείστηκαν με δύο ήττες από την FK Trakai, ίσως να έχει δίκιο με την ομάδα της Λιθουανίας να μετρά 16 ματς πρωταθλήματος στα πόδια της. Οι Rangers όμως έχασαν 2-0 στο Λουξεμβούργο από την Progres Niederkorn, που είχε δώσει το τελευταίο επίσημο της παιχνίδι τον Μάιο πριν αντιμετωπίσει τους Gers σε διπλά ματς.
«Ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό και βλέπουμε, έχουεμ αλλάξει το μέγεθος του πρωταθλήματος, έχουμε βάλει play-offs, έχουμε κάνει τα ματς της πρώτης και τελευταίες εξάδας, έχουμε βάλει παιχνίδια του League Cup νωρίτερα στη σεζόν» επιμένει ο Craigan καταλήγωντας: «Το μόνο που δεν έχουμε κάνει είναι να αλλάξουμε την έναρξη της σεζόν, αν στη χειρότετη περίπτωση το κάνουμε και δε φέρει αποτέλεσμα, τότε το ξαναλλάζουμε, δεν πρέπει να μας κρατάει τίποτα. Πολλοί αναφέρονται στα Παγκόσμια Κύπελλα και τα Euros, όμως η εθνική Σκωτίας δεν προκρίνεται στα τελικά αυτών των διοργανώσεων και θα μπορουμε να δουλέψουμε γύρω από αυτό για 2-3 βδομάδες, κάθε δύο χρόνια. Πολλοί λένε ότι θα επηρεαστεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αλλά είναι οι εμφανίσεις στην Ευρώπη που κάνουν το πρωτάθλημα αξιόπιστο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.