2-0 στο Hillsborough οι Gers

Με γκολ των Josh Windass στο 43’ και Kenny Miller στο 56’ oι Rangers κέρδισαν 2-0 τη Sheffield Wednesday σε φιλικό στο Hillsborough, έχοντας σε εξαιρετική μέρα και τον keeper τους, Wes Foderingham.
Μετά τον αποκλεσιμό από την Ευρώπη η εβδομάδα ήταν κενή για τους Rangers κι ο Pedro Caixinha έκλεισε φιλικά κόντρα με δύο ομάδες που προπονούν συμπατριώτες του, την Watford του Marco Silva (2-1 για τους Gers σε ματς κεκλεισμένων των θυρών) και τη Sheffield Wednesday του Carlos Carvalhal.
20.739 θεατές βρέθηκαν στο Hillsborough, οι 10.000 ήταν οπαδοί των Rangers κι έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ομάδα τους. H Wednesday είχε τρεις πρών παίκτες της Celtic, τους Gary Hooper, Glenn Loovens και Ross Wallace και τον Σκωτσέζο διεθνή, Barry Bannan, που είναι δηλωμένος οπαδός των Bhoys.
Οι Gers έδειξαν κεφάτοι κι άνοιξαν το σκορ στο 43’ με τον Josh Windass, μετά από έξοχο συνδυασμό των Daniel Candeias και Ryan Jack.
O keeper των Rangers, Wes Foderingham, απέτρεψε την ισοφάριση, κάνοντας μια αντυπωσιακή απόκρουση εξ’ επαφής σταματώνοντας τον Jordan Rhodes κι η γενική του παρουσία στο ματς ήταν εξαιρετική. Ο 37χρονος Kenny Miller έκανε το 0-2 στο 56’ και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με το ρυθμό να πέφτει ελαφρώς. Πέρα από το αποτέλεσμα η εμφάνιση της ομάδας του Caixinha ήταν πολύ καλή, η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα την Κυριακή με τη Motherwell αναμένεται με ενδιαφέρον.
SHEFFIELD WEDNESDAY: Westwood (Wildsmith 61), Hunt, Lees, Pudil, Reach, Wallace (Loovens 46), Bannan, Jones, Boyd (Nuhiu 76), Rhodes (Fletcher 65), Hooper (Forestieri 46).
RANGERS: Foderingham, Hodson, Alves, Cardoso, Wallace, Jack, Dorrans (Holt 90) Candeias (Waghorn 89) Windass (Kranjcar 74), Miller, Herrera (Morelos 80).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.