Αberdeen-Aπόλλων Λεμεσού (preview)

Η Aberdeen υποδέχεται τον Απόλλων Λεμεσού σε ένα πολύ δύσκολο ματς, στον γ’προκριματικό γύρο του Europa League. Πρώτο ματς απόψε στο Pittodrie και δεν αποκλείεται να κάνει το επισημο ντεμπούτο του ο Kari Arnason, που ήρθε στους Dons από την Ομόνοια την περασμένη βδομάδα. Ο τεχνικός της Aberdeen, Derek McInnes, δήλωσε ότι δεν στηρίζεται αποκλειστικά στις πληροφορίες του Arnason τονίζοντας: «Μιλήσαμε με τον Kari και ενίσχυσε αρκετά από αυτά που γνωρίζουμε γι αυτούς και πως τους αντιμετώπισε. Έχουμε παρακαλουθήσει πολλά στιγμιότυπα των αγώνων προετοιμασίας τους και τον προηγούμενο γύρο.»
Ο Arnason έπαιξε στο φιλικό 4-1 επί της Brechin για να πάρει παιχνίδια στα πόδια όπως τόνισε ο McInnes: «Ήταν λίγο πίσω από τα άλλα παιδιά και δεν είχε χρόνι συμμετοχής, έπαιξε 90 λεπτά στο Brechin, αλλά προπονείται δύο βδομάδες μαζί μας είναι στην αποστολή κι έχει πιθανότες να παίξει.»
Η Aberdeen νίκησε 2-0 τη Siroki Brijeg στη Βοσνία ξεπερνώντας το 1-1 του Pittodrie κι είναι πάνοπλη ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.
Ο Απόλλων απέκλεισε τη Zaria Balti της Μολδαβίας με δύο νίκες (3-0 και 2-1) και είναι στο Pittodrie χωρίς τους μέσους Φώτη Παπουλή και Κωνσταντίνο Μακρίδη και τον αμυντικό Αγγελή Αγγελή. Στην αποστολή των Κυπρίων και ο 25χρονος εξτρεμ Antonio Jakolis που αποκτήθηκε από την Steaua Bucuresti.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.