Celtic κατά Green Brigade

Πανό παραστρατιωτικού στυλ  και υποστήριξη σε οποιαδήποτε τρομοκρατική οργάνωση δεν έχουν θέση στο Parkhead, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Celtic, για το πανό που σήκωσε η Green Brigade στο 4-0 επί της Linfield κι αναμένεται να επιφέρει νέο πρόστιμο στη Celtic από την UEFA.
Oι υπεύθυνοι του γηπέδου έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό ανακοινώνοντας ότι λάβουν «τα απαραίτητα μέτρα» για όσους εμπλέκονται.
Η επίσημη ανακοίνωση της Celtic αναφέρει: «Οποιαδήποτε υποστήριξη για παραστρατιωτική ή απαγορευμένη τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει θέση στο Celtic Park. Ο σύλλογος με συνέπεια καταδίκασε τέτοιες συμπεριφορές στο πρελθόν, στις ελάχιστες περιπτώσεις που αυτές έλαβαν χώρα στο Celtic Park. Eίναι ατυχές το γεγονός ότι μια τόσο μικρή μειοψηφία του κόσμου στο Celtic Park. Η Celtic καταγορείται και για παραβίαση εμφάνισης, αλλά ποιο ήταν το παράπτωμα των Hoops; Γνωρίζουμε ότι η πλειοψηφία των οπαδών της Celtic θα συνταχθεί μαζί μας καταδικάζοντας αυτή τη συμπεριφορά. Υπήρχαν γεγονότα που έχουν οδηγήσει σε κατηγορίες από την UEFA σε σχέση με τα παραστρατιωτικά πανό και τη μη ασφαλή συμπεριφορά σε ένα τμήμα της κερκίδας των οπαδών της Celtic. O σύλλογος έχει ξεκινήσει μια έρευνα και θα λάβει τα κατάλληλη μέτρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.