Νέα πρόστιμα από την UEFA περιμένουν τη Celtic

Η Celtic κατηγορείται για χρήση «παράνομου πανό» «παραβίαση εμφάνισης» και «μπλοκαρισμένα σκαλοπάτια» (υπήρχε κόσμος στα σκαλιά που είναι δίπλα στις κερκίδες) στο αγώνα με τη Linfield στον οποίο επικράτησε με 4-0.
Όσον αφορά το «παράνομο πανό» ο λόγος γίνεται για ένα πανό με τη μορφή άντρα παραστρατιωτικής οργάνωσης που σήκωσε η Green Brigade δίπλα στο πανό που αποθέωνε τον Brendan Rodgers, ενώ το θέμα της «παραβίασης εμφάνισης» έχει να κάνει με τις …σαλιάρες των αναπληρωματικών που είχαν πάνω διαφήμιση. Σύμφωνα με το άρθρο 62.03 της UEFA απαγορεύεται η διαφήμιση στις σαλιάρες ακόμα και στη διάρκεια της προθέρμανσης.
Η Celtic έχει ήδη χρεωθεί με πρόστιμο 4.000 λιρών για το πρώτο ματς με τη Linfield, επειδή 5 παίκτες της πήραν κάρτα, ενώ τιμωρήθηκε με ποινή μιάςαγωνιστικής και ο επιθετικός της, Leigh Griffiths, για «πρόκληση οπαδών.»
Η Celtic έχει τιμωρηθεί 10 φορές τα τελευταία 6 χρόνια από την UEFA κι όλα δείχνουν ότι θα γίνουν 12 οι ποινές. Η υπόθεση θα εξεταστεί από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA στις 18 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.