Celtic-Linfield (preview)

Η Celtic είναι το απόλυτο φαβορί μετά τη νίκη της με 2-0 την Παρασκευή στο Μπέλφαστ κι αναμένεταθ απόψε να τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. O Olivier Ntcham έχει πολλές πιθανότητες να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τους πρωταθλητές Σκωτίας που δεν θα έχουν στη διάθεση τους ούτε σε αυτό το ματς τον αμυντικό Dedryck Boyata though που είναι 3 μήνες εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού. Ο τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers, περιμένει ένα ακόμα σκληρό παιχνίδι, αποδίδοντας τα εύσημα στη Linfield για την απόδοση της στο πρώτο ματς. «Ήξεραν ότι αν ανοίγονταν έχουμε την ταχύτητα και την ποιότητα για να το εκμεταλλευθούμε, όμως κράτησαν τις γραμμές τους σφιχτά» ήταν τα λόγια του Rodgers που πρόσθεσε: «Kάναμε τη δουλειά. Εντάξει, δεν σκοράραμε σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κάναμε, είχαμε 27 σουτ, 13 στην εστία κι αν κάνουμε το ίδιο πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί.»
ΗLinfield προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις των Rangers, δεν θα έχει όμως στη διάθεση της τον αριστερό μπακ, Matthew Clarke, που χτύπησε στο πρώτο ματς. Ο 25χρονος, πρών παίκτης των Rangers, Andy Mitchell, είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Dundalk-Rosenborg με τους Νορβηγούς να είναι το φαβορί έχοντας πάρει 1-1 στην Ιρλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.