Mε hat-trick Moussa η Dundee, 3-0 την Cowdenbeath

Ο Τυνήσιος Sofien Moussa έκανε hat-trick μέσα σε 21 λεπτά κι η Dundee νίκησε με 3-0 μέσα στο Central Park την Cowdenbeath, πιάνοντας στους 9 τη Dundee Utd στην κορυφή του  Γομίλου του League Cup. Ο συντελεστής τερμάτων ευνοεί τη United, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται την Κυριακή στο μεγάλο ντέρμπι.
Ο Neil ΜcCann έκανε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 2-0 επί της Buckie Thistle με τους Darren ODea, Scott Allan, Glen Kamara και Mark OHara να παίρνουν τη θέση των Jack Hendry, Lewis Spence, Randy Wolters και Faissal El Bakhtaoui, με τον τελευταίο να απουσιάζει λόγω τραυματισμού.
Οι 1.321 θεατές που βρέθηκαν στο Central Park είδαν ένα μονόλογο της Dundee που θα μπορούσε να πετύχει ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ αν δεν ήταν κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων ο Joe McGovern. Ο keeper της Cowden έκανε πολλές και σωτήριες αποκρούσεις κρατώντας το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδο. Σκορ που άνοιξε στο 17’ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Sofien Moussa, που διπλασίασε τα τέρματα του στο 23’. Στο 38’ ο Τυνήσιος έφτασε με κεφαλιά στο hat-trick κι είχε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ειδικά στο πρώτο μέρος.
Στις κερκίδες βρέθηκε κι ο τεχνικός της Dundee United, Ray McKinnon, ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι του Dundee την Κυριακή. Ένα ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο Dens Park και κρίνει την πρωτιά του Γ’ ομίλου με τις δύο ομάδες να έχουν από 9 βαθμούς.

COWDENBEATH: McGovern, Pyper, Rutherford, Mullen, Rumsby, Syme, Muirhead (McInally 82), Buchanan, Morris, Miller, Swann. 
DUNDEE: Bain, Kerr, Holt, O’Dea, Kamara (Vincent 70), Moussa (Haber 63), Allan (Wolters 63), O’Hara, McGowan, Deacon, Waddell. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.