O Benyu εντυπωσίασε τον Rodgers

O Brendan Rodgers παραδέχτηκε ότι σκόπευε να δώσει δανεικό τον Kundai Benyu, όμως η εμφάνιση του 19χρονου μέσου στο φιλικό με τη Lyon, έκανε τον προπονητή της Celtic να αναθεωρήσεις τις απόψεις του.
«Ο νεαρός Kundai τα πήγε πολύ καλά, με εξέπληξε για να είμαι ειλικρινής» παραδέχτηκε ο τεχνικός της Celtic εξηγώντας: «Ήξερα ότι ήταν καλός παίκτης, μπορείτε να δείτε τι προσπαθούμε να φτιάξουμε εδώ, με παίκτες τεχνικά προικισμένους, με κινητικότητα και τα έχει αυτά. Έπαιξε ανταγωνιστικά κι έχει αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που υποδέχεται τη μπάλα είναι πολύ καλός, είναι επιθετικός παίκτης θέλει να σκοράρει κι είναι συναρπαστικός.»
Ο Benyu υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στη Celtic αφήνοντας την Ipswich, όμως ο Rodgers δεν περίμενε να είναι τόσο καλός και σκόπευε να τον δώσει δανεικό όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «To αρχικό σχέδιο ήταν να πάρει μια ιδέα για το πώς δουλεύουμε και να τον δώσουμε δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά έχω αλλάξει γνώμη τώρα που τον είδα. Νομίζω ότι θα είναι καλό να μείνει τουλάχιστον ένα εξάμηνο μαζί μας, να δούμε πως δουλεύει, πως προπονείται και τον Γενάρη βλέπουμε που βρισκόμαστε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.