2 στα 2 οι Saints, 4-1 τη Motherwell

Mε δύο γκολ του Michael O'Halloran (που έχασε και πέναλτι) στο 18’ και το 74’ η St Johnstone νίκησε 3-1 τη Motherwell κι έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας με τον ιδανικότερο τρόπο την ήττα της με 3-0 στο League Cup, από την Partick Thistle, μεσοβδόμαδα.
Οι Steelmen τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες, μετά τις αποβολές των Carson στο 63’, ΜcHugh στο 76’ και Dunne στο 89’.
Το σκορ άνοιξε νωρίς στο ΜcDiarmid Park, όταν η μπάλα άλλαξε πορεία σε σουτ του Stefan Scougall κι ο Steven MacLean, με την πλάτη στην εστία, την έστειλε στα δίχτυα με κάτι σαν …εναέριο τακουνάκι. 1-0 στο 8’ και δέκα λεπτα αργότερα ο Michael O'Halloran μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία κάνοντας το 2-0 για τους Saints.
H Μotherwell μείωσε στο 28’, όταν ο Carl McHugh εκτέλεσε φάουλ, ο Cedric Kipre γύρισε τη μπάλα με κεφαλιά κι ο Andrew Rose με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1.
Οι Steelmen ανέβηκαν κι έψαχναν την ισοφάριση, στο 63’ όμως έμειναν με 10 παίκτες. Ο goalkeeper Trevor Carson βγήκε και μάζεψε τη μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή στο 63’ κι ο διαιτητής Craig Thomson έβγαλε την κόκκινη κάρτα. Ο Bigirimana έγινε αλλαγή και μπήκε ο αναπληρωματικός keeper, Russell Griffiths, που δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον O'Halloran να κάνει το 3-1. Ο –δανεικός από τους Rangers- εξτρεμ των Saints πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 74’. Δύο λεπτά αργότερα ο Carl McHugh δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Brian Easton κι η Motherwell έμεινε με 10 παίκτες. Στο 89’ ο Charles Dunne ανέτρεψε τον Graham Cummins στην περιοχή και πήρε κι αυτός δεύτερη κίτρινη με το Motherwell να μένει με 9 παίκτες. Το πέναλτι εκτέλεσε ο O'Halloran όμως δεν έκανε hat-trick γιατί ο Griffiths έπεσε σωστά κι απέκρουσε. Η Motherwell όμως δεν απέφυγε τελικά το τέταρτο γκολ, αφού στοι τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Richard Foster γύρισε τη μπάλα στον Murray Davidson που με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τη St Jonstone που έφτασε τα 6 ματς χωρίς ήττα κόντρα στη Motherwell. 2 στα 2 για τους Saints, 0 στα 2 για τη Motherwell στην Premiership.

ST JOHNSTONE: Mannus, Foster, Shaughnessy, Anderson, Easton, Scougall (Cummins 70), Davidson, Paton, Wotherspoon (Alston 75), O’Halloran, MacLean (Hendry, 81).
MOTHERWELL: Carson, Tait (Tanner, 70), Kipre, Heneghan, Dunne, Cadden, Bigirimana (Griffiths 64), McHugh, Rose, Bowman (Moult 57), Fisher.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.