Οι Accies την έκπληξη, 3-1 τους Hibs

Η Hamilton έκανε τη μεγάλη έκπληξη της ημέρας επικρατώνας 3-1 της Hibernian μέσα στο Easter Road.
Ο νεοαποκτηθείς Danny Swanson πήρε τη θέση του Vykintas Slivka, στη μοναδική αλλαγή της Hibernian στην ενδεκάδα που νίκησε 3-2 στο Ibrox, ενώ μία αλλαγή είχε από το τελευταία παιχνίδι της και η Hamilton, με τον Xavier Tomas, που εξέτισε την ποινή του, να παίρνει τη θέση του Massimo Donati. Οι Γιάννης Σκόνδρας και Γιώργος Σαρρής βασικοί και σε αυτό το ματς για τη Hamitlon.
Η Hibernian έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Simon Murray που έφυγε άουτ και μια βολίδα του Danny Swanson που απέκρουσε ο keeper των Accies, Gary Woods, ενώ ο keeper των γηπεδούχων, Ofir Marciano, σταμάτησε τουυς Greg Docherty και Ali Crawford, σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος. Τα δεδομένα άλλαξαν στο 52’ όταν ο Greg Docherty κέρδισε πέναλτι από τον Darren McGregor. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Rakish Bingham ανοίγοντας το σκορ για τους Accies που πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ κι είχαν ένα σουτ του Louis Longridge στο δοκάρι. Ο Longridge  ήταν αυτός που έκανε το 0-2 στο 69’ εκμεταλλευόμενος ολέθριο λάθος του αμυντικού των Hibs, κι έγινε δημιουργός στο 88’ δίνοντας την ευκαιρία στον Rakish Bingham να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 88’. Οι Hibs το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Anthony Stokes, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή τους ήττα.
Μεγάλη και πανάξια νίκη για τη Hamilton που δείχνει αποφασισμένη να σωθεί νωρίς φέτος.

HIBERNIAN: Marciano, Ambrose, McGregor (Slivka 63), Hanlon, Whittaker, McGinn, McGeouch (Matulevicius 76), Swanson (Barker 56), Stevenson, S.Murray, Stokes
HAMILTON: Woods, Σκόνδρας, McMann, Tomas, Imrie, Docherty, Docherty, Bingham (Gillespie 89), Crawford (Redmond 80), Mackinnon, Boyd (Longridge 62), Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.