Daly εναντίον Rodgers, με τον τεχνικό των Bhoys να μην ασχολείται

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Hearts, Jon Daly, βρήκε ευκαιρία να τα …χώσει στον Brendan Rodgers, στην ήττα της ομάδας του με 4-1 χθες στο Celtic Parlk.
O Daly χαρακτήριση «αηδιαστικά και ασεβή» τα σχόλια που είχε κάνει ο Brendan Rodgers και αφορούσαν την απόλυση του Ian Cathro.
The Celtic boss came under fire for his criticism of how Hearts treated Ian Cathro.
«Θεωρώ τα σχόλια του Brendan εντελώς αηδιαστικά. “παρακολούθησα την καριέρα του στη Liverpool και δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να σχολιάσει τη δομή της Man. United, της Chelsea ή της Man.City. Και ξαφνικά έρχεται στη Celtic και νομίζει ότι είναι σωστό να σχολιάσει τη δομή της ομάδας μας» δήλωσε ο Daly τονίζοντας: «Ο Brendan είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, αλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζει ότι οι Michael Smith, Rafa Grzelak, Lafferty, Berry ή Conor Randall δεν μπορούν να παίξουν στο 3-4-3. Να κάνει τέτοια σχόλια όταν δεν γνωρίζει τη δομή της Harts, είναι ντροπή, ασέβεια.»
Ο Rodgers δεν θέλησε να δώσει συνέχεια κι όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Daly, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε, ελπίζω ο Jon να πάρει τη δουλειά. Ότι δήλωσα αφορούσε έναν συνάδελφο προπονητή που έχασε τη δουλειά του. Δεν υπάρχει κάτι δραματικό σε αυτό. Όταν ήρθα εδώ είπα ότι θα είμαι πάντα ανοικτός, θα λέω ότι σκέφτομαι και θα προχωρώ. Σέβομαι τον Jon, έστησε σωστά την ομάδα του, αλλά ποτέ δεν ανέφερα συγκεκριμένους παίκτες, μίλησα για τον προπονητή τους. Δεν τίθεται θέμα. Μπορούν να το πάρουν όπως θέλουν, εγώ απλά αναφέρθηκα με συμπάθεια στον πρώην προπονητή τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.