Aπέλυσε McIntyre η Ross County

Ο Jim McIntyre αποτελεί πια παρελθόν από τη Ross County, αφού οι Staggies αποφάσισαν να τον διώξουν -μαζί με τον βοηθό του Billy Dodds- βλέποντας την ομάδα στην 10η θέση της Premiership.
Ο διευθυντής των ακαδημιών Steven Ferguson θα αναλάβει χρέη προσωρινού τεχνικού, με την ανακοίνωση της Ross County να αναφέρει: «Eυχαριστούμε τον Jim και τον Billy για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους και συγκεκριμένα τους αναγνωρίζουμε το ότι έφεραν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου. Ευχόμαστε και στους δύο ότι καλύτερο για το μέλλον.»
Ο McIntyre είχε αντικαταστήσει τον Derek Adams στον πάγκο της County τον Σεπτέμβριο του 2014, έχοντας πριν κάτσει στον πάγκο της Queen of the South για 15 μήνες. Οδήγησε τους Highlanders στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της ιστορίας τους, επικρατώντας με 2-1 της Hibernian στον τελικό του League Cup το 2016.
Η σεζόν άρχισε καλά για τους Staggies φέτος, κέρδισαν παιχνίδια στο League Cup τον Ιούλιο και ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με νίκη μέσα στο Dens Park επί της Dundee, ακολούθησαν όμως απανωτές ήττες από Motherwell, Aberdeen, Rangers, Celtic και Ηibernian και μόλις μία ισοπαλία με την Partick Thistle.
Βρίσκονται πια μόλις ένα βαθμό από τις ουραγούς  Partick Thistle και Kilmarnock.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.