Dundee-Celtic (preview)

Στο Dens Park η Dundee θα προσπαθήσει να σπάσει το αήττητο σερί των 55 αγώνων της Celtic και να προκριθεί στα προημιτελικά του League Cup.
Πρώην παίκτης των Hearts και Rangers ο τεχνικός των γηπεδούχων, Neil McCann, πιστεύει στη μεγάλη έκπληξη και θέλει κι οι παίκτες του να κάνουν το ίδιο, όμως η Dundee έχει να κερδίσει τη Celtic στο Dens Park από τον Σεπτέμβριο 1988, όταν είχε επικρατήσει 1-0, από τότε μετρά 28 ματς χωρίς νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Σκωτίας. Η Dundee έσπασε το φετινό αήττητο της St Johnstone το Σάββατο, κερδίζοντας 3-2 τους Saints και σταμάτησε ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη.
Ο εξτρεμ Roarie Deacon έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι στη διάθεση των γηπεδούχων, ενώ διαθέσιμος είναι και ο αρχηγός της ομάδας και παλιός αμυντικός της Celtic, Darren O'Dea. Παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Josh Meekings και Julen Etxabeguren και ο επιθετικός Marcus Haber.
Η Celtic μετρά 55 ματς χωρίς ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις κι αναμένεται να έχει στη σύνθεση της τον Dedryck Boyata, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, με τον Brandan Rodgers να αναμένεται να κάνει και σε αυτό το ματς το συνηθισμένο rotation. Ο Brendan Rodgers θέλει να δώσει παιχνίδια στον Βέλγο αμυντικό, που έχει να παίξει από τον Ιούλιο, αφού δεν θα έχει ούτε σε αυτό το ματς στη διάθεση του τον αμυντικό Erik Sviatchenko και τον μέσο Eboue Kouassi. Οι Bhoys κέρδισαν τη Ross County με 4-0 το Σάββατο, είναι μόνοι τους στην κορυφή και πηγαίνουν απόψε για την έβδομη σερί εκτός έδρας νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχουν κερδίσει στο γκολ και τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Dundee.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.