Partick Thistle-Rangers (preview)

Πέντε μέρες μετά το 2-2 στο Firhill (The Energy Check Stadium at Firhill σύμφωνα με τον νέο σπόνσορα), Partick Thistle και Rangers βρίσκονται ξανά στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του League Cup.
Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον μέσο, Chris Erskine, που σκόραρε στο 2-2 με τους Rangers, δίνοντας το προβάδισμα στους Jags, αλλά αποβλήθηκε 7 λεπτά αργότερα. Ο επιθετικός Miles Storey δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, οι Callum Booth, Gary Fraser και Mustapha Dumbuya είναι τραυματίες, ο goalkeeper Tomas Cerny έχει πιθανότητες να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη απέναντι στους Rangers από το 1993.
Οι Rangers δεν έχουν στη διάθεση τους τον αρχηγό της ομάδας, Lee Wallace, που τραυματίστηκε και θα χάσει και το ντέρμπι με τη Celtic το Σάββατο. Θα λείψει και ο υπαρχηγός, Kenny Miller, αφού ο Pedro Caixinha αποφάσισε να τον ξεκουράσει για να τον έχει έτοιμο για το Σαββατιάτικο ντέρμπι, ενώ θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Niko Kranjcar και Jordan Rossiter.
Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο League Cup ήταν το 2008, με τους Rangers να επικρατούν 2-1 στην παράταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.