4 χρόνια εκτός γηπέδων και 160 ώρες κοινωνικής για τον Hatton

Ο John Hatton που εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα της Celtic με την PSG, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 4 ετών και 160 ώρες κοινωνικής εργασίας. Ο νεαρός Βορειοϊρλανδός είχε προσπαθεί να κλωτσήσει τον επιθετικό της PSG, Kylian Mbappe, κάτι που παραδέχτηκε στο δικαστήριο της Γλασκώβης. Ο νεαρός οπαδός φέρεται να έπινε για περισσότερες από …8 ώρες πριν το ματς και θα μπορούσε ακόμα και να φυλακιστεί για την αποπειρα του να κλωτσήσει τον Mbappe, αλλά λειτούργησε υπέρ του το γεγονός ότι δεν υπήρχαν προηγούμενες καταδίκες.
Ο δικηγόρος του Hatton, Dan Cameron, είπε ότι ο πελάτης του ήταν γεμάτος τύψεις γι αυτό που έγινε κι ότι παραδέχτηκε ότι έπινε από τις 9 το πρωί. Το ματς ήταν στις 21:45, η Paris St-Germain επικράτησε 5-0 κι ήταν 3-0 μπροστά στο σκορ όταν ο νεαρός οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κι επιτέθηκε στον φορ της PSG.
Η Celtic έχει αποβάλλει ισοβίως τον John Hatton από τα παιχνίδια της, αναμένεται πάντως να τιμωρηθεί από την UEFA για εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.