Σκωτία-Σλοβακία (preview)

H Σκωτία έχει αυτό που ήθελε, την κατάσταση στα χέρια της, όπως επισήμαναν και με δηλώσεις τους οι Charlie Mulgrew και Christophe Berra. Με δύο νίκες, απέναντι στη Σλοβακία απόψε και τη Σλοβενία την Κυριακή εξασφαλίζει τη 2η θέση στον 6ο προκριματικο όμιλο.
Όλα δείχνουν ότι ο Gordon Strachan θα ξεκινήσει τον Barry Bannan, ειδικά μετά τις απουσίες των Stuart Armstrong και Scott Brown. Οι δύο μέσοι της Celtic είναι τραυματίες, ο Strachan πήρε τον φορμαρισμένο Callum ΜcGregor στην αποστολή, διατηρώντας τον κορμό της Celtic στην εθνική.
Ο Craig Gordon αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια συμπληρώνοντας 50 συμμετοχές με τη Σκωτία, με τους γηπεδούχους να μετρούν 5 ματς χωρίς ήττα.
Η Σλοβακία είχε κερδίσει 3-0 στην έδρα της πριν ένα χρόνο τη Σκωτία κι αυτό είναι το μοναδικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο μέσος της Napoli, Marek Hamsik, συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την εθνική Σλοβακίας απόψε, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν στη διάθεση τους τον αμυντικό της Inter, Milan Skriniar που είναι τιμωρημένος, ενώ θα λείψει και ο τραυματίας Michal Duris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.