Motherwell-Celtic (preview)

Τρείς μέρες μετά την ήττα της με 2-0 στον τελικό του League Cup η Motherwell υποδέχεται τη Celtic και θέλει να πάρει τη ρεβάνς σπάζοντας το αήττητο των πρωταθλητών. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και το Σάββατο στο Celtic Park, τρείς φορές σε μια βδομάδα κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, «τρελό» το χαρακτήρισε ο αμυντικός των πρωταθλητών Dedryk Boyata.
H Motherwell θέλει τη μεγάλη ρεβάνς, ο τεχνικός της Motherwell, Stephen Robinson, τόνισε ότι θα είναι σαν τρόπαιο να σπάσει η ομάδα του το αήττητο των 65 αγώνων που μετρούν οι …τριπλούχοι Σκωτίας.
Θα έχει στη διάθεση του απόψε τον Cedric Kipre, τον αμυντικό που αποβλήθηκε στη φάση που καταλογίστηκε πέναλτι που οδήγησε στο 2-0 για τη Celtic.
H Μοtherwell δεν έκανε έφεση, η τιμωρία του είναι για το League Cup, που σημαίνει ότι θα παίξει κανονικά.
Το αήττητο των 52 αγώνων στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το 7-0 επί της Motherwell τον Μάιο του 2016 για τη Celtic και παραμένει η μεγαλύτερη νίκη της στο διάστημα του αήττητου σερί της.
Ο Moussa Dembele, θα λείψει απόψε αλλά και από το Σαββατιάτικο ματς, μετά τον τραυματισμό του στον τελικό της Κυριακής.
Τελευταία φορά που η Motherwell νίκησε τη Celtic ήταν τον Δεκέμβριο του 2015, με τον Louis Moult να έχει βρει δίχτυα κι είναι γεγονός ότι ο φορ των Steelmen έχει σημειώσει 4 γκολ στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Celtic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.