«Θυμωμένη με όλα» βρήκε τη Well o Rodgers

O τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers, περίμενε το πάθος αλλά και το θυμό των παικτών της Motherwell, που είδαν την ομάδα τους να ισοφαρίζεται σε 1-1 με πέναλτι δύο λεπτά πριν τη λήξη. Οι Steelmen είχαν προηγηθεί με αυτογκόλ του Mikael Lustig και τα έχουν και με το διαιτητή, Willie Collum, που έδωσε το πέναλτι, για να διαμορφωθεί το 1-1 από τον Scott Sinclair.
O Sinclair είχε κερδίσει το πέναλτι στο Κυριακάτικο 2-0 στον τελικό του League Cup κι άκουσε πολλά από τις κερκίδες του Fir Park χθες.
«Είναι πολύ θυμωμένοι από την Κυριακή, φαίνεται να είναι θυμωμένοι με όλα» δήλωσε ο Rodgers που υπερασπίστηκε και τις δύο αποφάσεις πέναλτι υπερ της ομάδας του, στον τελικό της Κυριακής και χθες.
«Ο τερματοφύλακας τους έκανε μια μεγάλη απόκρουση, θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει τη φάση, η μπάλα ήταν διεκδικήσημη ο Callum πρόλαβε, έβαλε το σώμα του μπροστά και τον γκρέμισαν, ο διαιτητής ήταν σε τέλεια θέση για να το δώσει» σχολίασε το χθεσινό πέναλτι ο τεχνικός της Celtic, εκθειάζοντας την αντίδραση της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν παρατάει ποτέ ένα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.