Aberdeen-Rangers (preview)

Tην Τετάρτη οι Rangers νίκησαν 3-0 την Aberdeen στο Ibrox, τώρα πηγαίνουν στο Pittodrie, με τους Dons να θέλουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς, αλλά να κερδίσουν και για βαθμολογικούς λόγους, θέλοντας να κρατήσουν τη 2η θέση και την επαφή τους με τη Celtic.
To 3-0 της Τετάρτης σημαίνει ότι οι Dons έχουν κερδίσει δύο φορές μέσα στο 2017 την Aberdeen, με τις φήμες να θέλουν τον τεχνικό των Dons, Derek McInnes να παραμένει ο Νο 1 υποψήφιος για τον πάγκο των Ders.
O Ryan Christie αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ οι Greg Tansey και Gary Mackay-Steven είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τους γηπεδούχους.
Οι Rangers με νίκη πιάνουν στη βαθμολογία την Aberdeen, η συμμετοχή του Alfredo Morelos θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ενώ θα λείψουν και από αυτό το ματς ο αρχηγός της ομάδας, Lee Wallace, και οι μέσοι Graham Dorrans και Jordan Rossiter.
Οι Gers έχουν κερδίσει στις 4 από τις 5 τελευταίες επισκέψεις τους στο Aberdeen για το πρωτάθλημα, με τους Dons να μετρούν μόλις 2 νίκες στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τους Rangers στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.